Postabontás

2024.04.14. 19:30

Hiába sok az autómosó, ha majdnem mindegyik zárva van – bosszankodik olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: GettyImages

Fotó: welcomia

Szombaton délelőtt elindultam, hogy végre lemosassam az autómat. Annak ellenére, hogy feleségem mondta, nem a legjobb időpontot választottam a régóta halogatott művelethez.

Hát tényleg neki lett igaza, de nemcsak azért, mert a hétvégén vélhetően sokan szánják rá magukat az autótisztításra. Utam a hazai kúthálózat bevált mosójához vezetett, ahol táblán tájékoztattak arról, hogy a gép nem működik. Áthaladtam a fél városon, egy másik, általam preferált kúthoz, ahol hasonló szövegezésű kiírás fogadott. Irány újra a nyugati, dél-nyugati városrész, a kiszemelt állomásnál 15 autót számoltam meg a sorban a gépi mosó előtt. Hasonló volt a helyzet a következő önkiszolgáló mosónál, míg végre a városhatárt elhagyva találtam egy töltőállomást, ahol csak három autó várakozott. A hajam akkor kezdett az égnek állni, amikor az előttem lévő járműnél leállt a mosó. De mivel csak a vonóhorog tréfálhatta meg a készüléket, a kútkezelő hamar elhárította a problémát.

Így a röpke félórára tervezett akciót egy és háromnegyed óra alatt teljesítettem. Az én tanulságom, hogy legközelebb hétvégén biztosan nem megyek, a mosók pedig vonják le a magukét. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában