Utasok

2024.05.26. 19:30

Nem elég a ráfordítás a buszvárókra, a felújításnak hasznosnak is kell lennie

Wald Kata

Nem elegendő csak a buszvárók felújításával törődni, azok rendjére és tisztaságára is jobban ügyelni kellene - osztotta meg határozott véleményét olvasónk. Mert, mint véli, hiába építik át a régi megállókat, ha azok pár nap alatt ismét tele lesznek firkálva, szeméttel lesznek teleszórva. A rengeteg földön heverő csikk, amit az sms rovatban már más is szóvá tett, nekem is szemet szúrt - köztudott, hogy a megállóban dohányozni tilos, a csikkek alapján viszont erősen vélelmezhető, hogy szép számmal vannak szabálytalankodók. Térfigyelő kamerák, és a közterület-felügyelők gyakoribb járőrözése, illetve hatékonyabb fellépése talán segítene a rend fenntartásában. 

A buszmegállókkal kapcsolatosan egyéb kritikák is megfogalmazódtak. Egy másik előfizetőnk szerint nagyobb figyelmet kellene fordítani a várók tisztaságán, rendezettségén túl az utasoknak nyújtott napvédelemre is.

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!