Hirdetés

2021.06.27. 22:54

Munkavállalói támogató programmal gondoskodik dolgozóiról a PENNY Market!

Gondoskodó munkáltatóként a PENNY Market igyekszik mindig a leghatékonyabban támogatni a dolgozóit. A vállalat ezért is indította el május 1-jétől új munkavállalói támogató programját, amelyet az élelmiszerkereskedelmi szektorban működő vállalatok között elsőként vezetett be Magyarországon. A Számíthatsz Ránk! Program segít a megoldásra váró személyes ügyekben. Legyen szó akár családi, mentális, jogi vagy éppen pénzügyi problémáról, a munkatársak a hét minden napján 0-24 órában telefonon ingyenesen hívható ügyfélszolgálathoz fordulhatnak.

PR-cikk

Hazánk egyik vezető kiskereskedelmi vállalata, a PENNY Market dolgozói felméréséből nemrégiben kiderült, hogy a munkavállalók 80%-a szerint hasznos lenne egy olyan, a vállalat által támogatott komplex szolgáltatás, amely egy nehéz élethelyzetben, pénzügyi gondok, mentális egészség és jogi kérdések kapcsán gyorsan és hatékonyan segíthet megoldást találni. Ezért is vezette be a PENNY Market a Számíthatsz Ránk! Programot, amely május 1-jétől indult. Ezzel a programmal támogatják minden keményen dolgozó munkatársukat az üzleteikben, raktáraikban és a központban egyaránt.

De kicsit bővebben mit érdemes róla tudni?

„Az új munkavállalói támogató program keretében a hét minden napján, 0-24 órában telefonon ingyenesen hívható ügyfélszolgálat segít azonosítani a munkavállaló problémáját, és annak megfelelően a kérdezőt tovább irányítja a szakértő felé. A teljes anonimitás garantált, illetve a szakértői tanácsadásra a megkereséstől számított két napon belül már sor is kerülhet” – mondta el Silke Janz, a PENNY Market pénzügyi igazgatója.

A HR megoldások területén piacvezető Chestnut Global Partners által szolgáltatott program során egy adott témában három alkalommal lehet igényelni az ingyenes támogatást, a megkeresési témák száma pedig korlátlan. A lehetőséget pedig akár a munkatársak családtagjai is igénybe vehetik!

A PENNY Market egyébként gondoskodó munkáltatóként már több olyan projektet elindított a vállalaton belül is, amelynek a Számíthatsz Ránk! Program remek kiegészítése lehet.

További információkat a projektről itt érhet el: www.pennykarrier.penny.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában