Állásbörze

2023.10.09. 10:10

Egy pillanat alatt sínre kerülhet az életünk

A Dunántúli Napló és a bama.hu állásbörzét rendez a pécsi Árkád alsó szintjén, október 25-én – és ez a nap akár sorsfordító is lehet.

Fotó: ViDI Studio

Október 25-én, reggel kilenctől este nyolcig várjuk az érdeklődőket a pécsi Árkád alsó szintjén – itt rendezzük ugyanis az idei Állásbörzénket. Bármilyen meglepően is hangzik, ez az egyetlen nap akár elég lehet arra, hogy új sínre kerüljön az életünk: a kiállítók ugyanis azzal a céllal érkeznek, hogy az üres pozíciókat feltöltsék. A munkaerőpiaci seregszemlén a pályát és szakmát választó fiatalok, valamint az aktív álláskeresők egy helyen és időben találkozhatnak a munkaadókkal, HR-szolgáltatókkal, valamint az oktatással és képzésekkel foglalkozó intézmények képviselőivel.

Nem titok, hogy az álláskeresés sokszor fárasztó, és kifejezetten stresszes folyamat, ugyanakkor az állásbörzén akár több száz állásajánlattal is megismerkedhetnek az érdeklődők, új perspektívákat, karrierutakat ismerhetnek meg. Az állásbörze optimális helyszín a hatékony álláskereséshez, mert személyes, kézzelfogható élményt ad a munkaadók és a munkakeresők számára egyaránt.

A konkrét állásajánlatok mellett abban is segítséget nyújt a börze, hogy mindenki bővíthesse a tudását, fejlődhessen, elérhesse a céljait szakmai vagy nyelvismereti téren egyaránt. Át kell gondolnia minden munkakeresőnek, hogy mi érdekli őket igazán, milyen állások vagy területek vonzók számukra. Ráadásul akkor is érdemes kilátogatni és körbenézni a rendezvényen, ha éppen van állásunk, hiszen kapcsolatokat építhetünk, és tájékozódhatunk a jelenlegi munkaerőpiaci viszonyokról.

Az Állásbörze fő támogatója a Körber Hungária. A pécsi székhelyű berendezés- és gépgyártó cég a város egyik legnagyobb ipari foglalkoztatója. A tevékenységi körében a konstrukció, a forgácsolás, a lemezmegmunkálás, a szerkezeti egységek és gépek összeszerelése, komplett gépek és berendezések fejlesztése szerepel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában