Hirdetés

2023.12.20. 09:39

A CarTrend nemcsak garanciát, hanem az autózás biztonságát és kényelmét kínálja

A használt autók új trendjét és kényel­mét biztosítja a Pécsett, a Pellérdi út 91 93. alatt működő CarTrend, amely már­kafüggetlen kereskedőként használt autók széles választékát, azonnali kész­pénzes felvásárlását, beszámítását, cseréjét kínálja ügyfelei részére a legked­vezőbb fizetési feltételekkel. Sokkal többről van itt szó, mint használt autó vásárlásról: a cég komplex szolgáltatásai közül kiemelkedik az Örök Minőség Garancia amellyel vásárlás után sem engedi el ügyfelei kezét.

 

Használtautó vásárlás élettartam­garanciával? 
Igen! A CarTrend a járműveire élettartam­garanciát vállal. Amennyiben a jármú bárhol, bármikor meghibásodik, azonnal jönnek érte, csereautót biztosítanak, és gyári beszerzési áron cserélik ki a meghi­básodott alkatrészt munkadíj nélkül. A garanciális meghibásodásokat garanciá­lis szerződés szerint saját szervizben, ingyen javítják, ráadásul nincs korláto­zás a szerződés hosszát illetően. A CarTrendnél kedvező finanszírozással, akár 0% önerővel, teljes körű hitel- és cascoügyintézéssel a legjobb feltételek­kel lehet autóhoz jutni. 

Egy applikáció speciálisan az autótulaj­donosok igényeire fejlesztve 
Az ingyenes applikáció nélkülözhetetlen segítség minden autótulajdonosnak, hiszen általa a járművel kapcsolatos összes feladat egy helyen, egyszerűen és kényelmesen intézhető. A felületen precízen követhetőek a szervizesemé­nyek, emlékeztetőket és javaslatokat kap­hatnak ügyfeleik a karbantartásra és alkatrészcserére, az applikáción keresz­tül időpont kérhető szervizre is. Használtautó-vásárláskor az app segítsé­get nyújt a választásban: például a prefe­renciák beállításával értesítéseket küld, amennyiben az igényeknek megfelelő autó érkezik a jármúparkba. 
A rendszeres használattal még kedvez­ményeket és bónuszokat is kaphatnak az ügyfelek. 

Az autózás kényelme kockázat nélkül, akár 0% befektetéssel 
A 19 éves CarTrend az elmúlt években a dél-dunántúli régió meghatározó használt autókereskedésévé és szolgál­tatójává nőtte ki magát. Idén indította útjára új szolgáltatását, a flottakezelést, amelyben nemcsak cégeknek, hanem magánszemélyeknek is egyedi autóbér­lési konstrukciót kínál. Mivel a cég számára mindig is fontos volt az autózás kényelmének teljes élvezete, ezért olyan feltételeket kínál partnerei számára, amellyel költséget csökkenthetnek. Mit jelent ez pontosan? Azt, hogy fix, kiszá­mítható havidij ellenében a jármúfel­használásból eredő összes teher 
(biztosítás, szerviz, adók) a CarTrendé, ügyfeleinek csak tankolni kell a járművet! 
A CarTrendnél nincsenek váratlan költ­ségek és nincs kockázat sem. Teljes körű karbantartást, baleseti és biztosítási ügyintézést biztosít.A szolgáltatással kapcsolatos további részletek megtalál­hatóak a cartrend.hu weboldalon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában