Hirdetés

2023.12.19. 09:15

Álmokat váltunk valóra…

Varázspálcánk a szaktudás, felkészültség, sokoldalúság, varázsgömbünk a tájékozottság, naprakészség.

Komplex szolgáltatáscsomagjainkkal nemcsak segítünk valóra váltani ügyfeleink álmait, hanem megmutatjuk nekik, hogy érdemes egyre nagyobbat álmodni. Olyan vállalkozói attitűdöt közvetítünk partnereinknek, amelynek a folyamatos fejlődés, fejlesztés, a nyitottság a lényege.

Karsai Dániel ügyvezető tulajdonos

Az Eu-Winner Consulting Kft. csaknem 20 éve a régió mikro-, kis- és középvállalkozásainak, illetve önkormányzatainak partnere fejlesztéseik, elképzeléseik, álmaik megvalósításában.
Az elmúlt években a régió gazdasági fejlődéséhez több száz hazai, illetve európai uniós forrásból finanszírozott pályázattal járultunk hozzá. Fennállásunk óta pénzügyi, üzletviteli, pályázati és egyéb gazdasági tanácsadási tevékenységgel támogatjuk partnereinket, a közreműködésünkkel megvalósult pályázati projekteknek köszönhetően pénzügyi befektetőket vonzunk a Dél-Dunántúl régióba. Pályázati projektjeink mérete összességében megközelíti a 100 milliárd forintot, a legnagyobb projekt 3 Mrd Ft összköltségű.
Szolgáltatásaink elsősorban a régió mikro-, kis- és közepes vállalkozásait célozzák, legyen szó akár mezőgazdasági, akár a gazdasági élet más területén működő vállalkozásról.
Tevékenységünk túlmutat a pályázati tanácsadáson, pályázatíráson, megbízóink a projektek megvalósításában is igénylik közreműködésünket, projektmenedzsment keretében végigkísérjük a megvalósítás teljes folyamatát, szakmai tapasztalatunkkal, tanácsainkkal segítve azt, az utánkövetéssel, a fenntartási időszakban is folyamatos kapcsolattartással, tanácsadással a projekt egészében vállalunk szerepet. 

A régió adottságainak megfelelően kiemelt figyelmet szentelünk a mezőgazdasági vállalkozásoknak, legyen szó terménytároló építéséről, digitalizációról, állattartó telep fejlesztéséről, járványvédelemről, vízgazdálkodásról, mezőgazdasági kisüzemek fejlesztéséről vagy egyéb nem mezőgazdasági vállalkozások gazdaságfejlesztéshez kapcsolódó tervről, projektről – felkészült, naprakész információkkal rendelkező munkatársaink komplex szolgáltatáscsomaggal várják a hozzánk fordulókat.
Filozófiánknak megfelelően  csak reálisan megvalósítható  és fenntartható projektek előkészítésében és lebonyolításában veszünk részt. Tanulmányainkban is a végrehajthatóság, fenntarthatóság elvét követjük, elkötelezve magunkat régiónk fejlesztése mellett.

Eu-Winner Consulting Kft. 
E-mail: [email protected]
Web: www.eu-winner.hu 
Tel./Fax: +36-73/312-590

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában