Hirdetés

2023.12.04. 00:01

Bodrogi Gyula és Szilágyi Tibor nagy kibékülése: csak egy telefonhívás kellett hozzá

Két Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Bodrogi Gyula és Szilágyi Tibor főszereplésével debütált a Vodafone Magyarország karácsonyi reklámfilmje. A megható kisfilm az ellentétek áthidalására és az összefogás fontosságára hívja fel a figyelmet. A színészlegendák által megformált karakterek egy karácsonyi jócselekedet érdekében ragadnak telefont, és oldják fel az évek óta tartó rivalizálást kettőjük között.

PR cikk

Hosszú közös múltja van a két hazai színészóriásnak: Bodrogi Gyula és Szilágyi Tibor barátsága több mint 60 éve tart, azonban évek óta nem szerepeltek együtt. Most egy kedves karácsonyi történet kedvéért álltak együtt a kamerák elé, hogy egy nagyon fontos üzenetet adjanak át a Vodafone ünnepi reklámfilmjében: gyakran mindössze arra van szükség ahhoz, hogy konfliktus esetén elássuk a csatabárdot és ismét együtt ünnepelhessünk, hogy valaki felvegye a telefont, és megtegye az első lépést.

A két játékboltos története, mindamellett, hogy egy kedves és humoros mese, fontos üzenetet közvetít. Megmutatja, hogy még két szőrösszívű, mogorva karakter is képes félretenni sérelmeit azért, hogy közösen megajándékozza a történetben szereplő gyerekeket. Számomra erről is szól a karácsony: jóleső érzés adni és békében ünnepelni. Külön öröm számomra, hogy ezt a szerepet egy igaz baráttal, egy régi pályatárssal alakíthattam, amiért nagyon hálás vagyok a készítőknek

 – mondta el Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész.

A Vodafone Magyarország karácsonyi reklámfilmje arra buzdít, hogy a szeretet ünnepének közeledtével legyünk kezdeményezők és nézeteltérés esetén tegyük meg az első lépést a kibékülés jegyében, akár egy hívással. Ennek érdekében az ünnepi időszakban a Vodafone Magyarország jelentősen csökkenti készülékei árát, a kedvezmények összevonásával akár 67.500 forinttal csökkenthető a vásárlás összege.

A Vodafone Magyarország karácsonyi kedvezményeiről bővebb információ itt érhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában