Hirdetés

2023.12.05. 09:33

Ezek az ingyenes újdonságok várják a Rácz Bútorházban

– Álmodja meg lakása nappalijának, konyhájának, gyerekszobájának, sőt, akár irodájának az új berendezését, mi pedig a helyszínen felmérjük a lehetőségeket, megtervezzük és határidőre, kiemelkedő minőségben elvégezzük a munkát. Amelyből a felmérés, a szinte élethű vizuális élményt nyújtó 3D-látványterv, továbbá a házhozszállítás akár ingyenes is lehet! A jelszavunk a megbízhatóság, precizitás, pontosság – sorolja már bevezetésként üzletük vevőbarát erényeit Győrffyné Rácz Gabriella, a Rácz Bútorház ügyvezetője.

PR cikk

Kétezer féle termék, minden színben, méretben

A pécsi üzlet-bemutatóterembe betérő vásárló több mint kétezer termékből válogathat – és persze ugyanezt megteheti weblapjukon is, ahol legtöbb termékük önálló fotóval kelleti magát. A kínálatban sokféle igényre és ízlésvilágra megoldást találunk, a komplett berendezésektől, garnitúráktól kezdve a faágyakon, komódokon át az akár egyedi hangulatú bárpultokig, bárszekrényekig. Amelyek között garantáltan a lakás bármely szegletébe illő kisbútor is megtalálható. Beleértve a RAL-színskála minden színében, illetve bármely méretben megrendelhető akril frontokat (ajktólapokat), és kárpitozott bútorokhoz illő szöveteket, ugyancsak nagyon széles szín- és méretválasztékban.

A cég mai sikeres tevékenységét hosszú évtizedek munkája alapozta meg: – Édesapám Szederkényben kezdte a bútorkészítő pályát, majd a ’60-as évek végén költözött Pécsre, ahol előbb a Katalin utcában, később a Kórház téren, majd a Jókai utcában fogadta a vásárlókat. Jó ideje pedig az Álmos utcában működünk – kalauzol a térben és időben kezdetektől a mai, modern központjukig az ügyvezető.

 

Egyedi tervek, akciók, saját bútorok kárpitozása

A családi vállalkozásként működő Rácz Bútorház egyik különlegessége, hogy nemcsak késztermékeket forgalmaz, hanem bármely bútort egyedi méretben, a vásárló kívánsága és ötlete szerint el tud készíteni saját asztalos- és kárpitosműhelyében. Sőt, ha valaki saját, régi bútorához ragaszkodik, de új köntösbe varázsolná, arra is kínál megoldást jól képzett szakembergárdájuk.

Mindehhez a legmodernebb technológiát segítségül hívva, a már említett ingyenes 3D látványterv készítésével, legyen szó a nappaliba, konyhába vagy a lakás bármely helyiségébe szánt darabokról. Akár azzal a megoldással is, hogy a boltban megtetsző darabot készítik el szükség esetén az ott látottaktól eltérő, a lakásba illeszkedő egyedi méretben – a hét hat napján rendszeresen különféle csábító akciókkal is a betérők rendelkezésére állva.

 

NYITVATARTÁSI IDŐ:

Hétfő–péntek: 9:00–18:00

Szombat: 09:00–13:00

ELÉRHETŐSÉG:

Rácz Bútorház, 7630 Pécs, Álmos utca 1. E-mail-cím: [email protected]

Telefon: (+3672) 313-263 www.raczbutorhaz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában