Hirdetés

2024.02.14. 10:06

Virradat Zrt. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata

A Virradat Zrt. 125,3 millió Ft feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Pénzügyminisztérium által 2021.12.20. napon meghirdetett „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” című felhíváson.

 

A GINOP_PLUSZ-1.2.3-21 - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása felhívás keretében, 125,3 millió forint Európai Uniós támogatás segítségével a Siklósi út 22-ben található székhelyünkön ingatlan beruházást kívánunk megvalósítani, amely keretében az épület az igényeink szerint átalakításra kerül. Ennek keretében az oktatási szempontokat figyelembe véve, oktatótermeket alakítunk ki úgy, hogy egy modern környezetet hozzunk létre tanulóinknak. 2022. januártól új képzéseket tervezünk indítani, valamint a szakmai képzések mellett, autósiskolát is szeretnénk működtetni. Új képzéseink: Személy- és vagyonőr, Biztonságszervező, Sportoktató, személyi edző, Fitness insrtuktor, Tisztítástechnológiai szakmunkás, Tisztítástechnológiai csoportvezető, Közterületfelügyelő, munkavédelmi-tűzvédelmi előadó. A pályázat lehetőséget ad arra, hogy az épület jelenlegi állapotát átalakítsuk ki a mai elvárásoknak és igényeknek megfelelően, mindezt úgy üzemeltetve, hogy energiahatékonyan megújuló energia felhasználásával a károsanyag kibocsátás minimalizálásával. Ezért az épületben hőszivattyú, valamint napelem rendszer telepítését kívánjuk megvalósítani. A fejlesztés részeként új nyomdaipari gépsor beszerzésére is lehetőségünk nyílt. 

A projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03191

A fejlesztés megvalósítási helyszíne: 7622 Pécs, Siklósi út 22. hrsz. 19308/40/A

A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2024.03.01.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg. 

A projektről bővebb információt a http://www.virradat.hu/ oldalon olvashatnak.

További információ kérhető: 

Csóti Erika

koordinációs igazgató 

Tel: +36 70 624 7430

Email: [email protected]

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában