Sport

2006.01.30. 11:23

Knoch korcsolya nélkül

A hét végén rendezték a fővárosban a rövidpályás gyorskorcsolyázók országos bajnokságát, és ugyan a pécsiek soraiban olimpikon is akad, szinte értékelhető eredmény nélkül zártak. A magyarázat az, hogy a Torinóra készülő Knoch Viktornak szerdán, mikor Pécsről Budapestre vonatozott, eltűnt a korcsolyája.

BAMA

Mivel egy profi korcsolya igen érzékeny műszer, nem lehet egyik napról a másikra pótolni, így Viktor kihagyta az ob-t, és gőzerővel készül a február 10-én kezdődő olimpiára.
– Még szerencse, hogy Viktor bátyja, a versenyzéstől visszavonult Balázs korcsolyák készítésével foglalkozik, és valami előérzettől vezérelve, a biztonság kedvéért szóltam neki két héttel ezelőtt, hogy csináljon Viktornak egy tartalékkorcsolyát – mondta ifj. Telegdi Attila, a PKSE és a válogatott szakvezetője.
– Ez azonban még „bejáratós”, így a sérülésveszély miatt nem indulhatott benne Viktor az ob-n, de reményeink szerint Torinóra összeforr az új sporteszközével.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!