Sport

2008.10.11. 09:22

Véget ért a Krivacsevics-ügy, a fiatal kosaras Szlovákiába ment

Az élet megoldotta a Krivacsevics-ügyet, a fiatal kosaras Szlovákiába ment.

H.L.

Egészen péntek estig úgy nézett ki, hogy bekeményít az MKB Euroleasing Sopron és a női kosárlabdacsapat nem lép ma pályára bajnokin a Cegléd ellen, mert a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége nem hozott döntést a 18 éves játékos, Krivacsevics Tijana – aki Pécsről Sopronba szeretett volna igazolni – ügyében. A bojkottal fenyegetőző soproniak végül is röviddel lapzártánk előtt a honlapjukon bejelentették, hogy a tehetséges kosaras Szlovákiába, az Eperjes együttesébe szerződik.

Ezzel az MKOSZ és az MKB-Euroleasing Sopron lezártnak tekinti a június 6. óta húzódó átigazolási ügyet. Eredetileg az MKOSZ-ben tegnap délben telefonos megkeresésünkre elmondták, hogy hétfőn lesz elnökségi ülés, akkor tárgyalnak az esetről. Ez most már okafogyottá vált. Ha a soproniak nem álltak volna ki, akkor 20-0-lal elveszítik a Cegléd elleni bajnokit és a vesztesnek járó egy pontot sem kapják meg. A női NB I-gyel kapcsolatos a hír, hogy pénteken megállapodtak egymással az élvonalbeli női kosárlabdacsapatok és a játékvezetők, ezzel véget ért a bírók sztrájkja. A felek hosszú egyeztetések után, kölcsönösen kompromisszumokat kötve a következő öt bajnoki évadra rögzítették a bírói működés feltételeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!