Sport

2009.01.10. 16:21

Vajda és Wittmann lettek a legjobbak

Tegnap este tartották a Baranyai Megyei Kosárlabda Szövetség szavazásának ünnepélyes eredményhirdetését. Postai, illetve elektronikus úton beérkezett szavazatok alapján dőlt el, hogy kik voltak 2008 legjobbjai a megyében. Tíz kategóriában hirdettek győztest, akiket banketten köszöntöttek.

H. L.

Az év felnőtt női játékosa: Vajda Anna (MiZo Pécs 2010), legjobb férfi: Wittmann Krisztián (Pécsi VSK-Panthers). Leány amatőr és utánpótlás kosaras: Raksányi Krisztina (MiZo Pécs 2010), ugyanez fiúban: Lepsényi Ádám (Pécsi VSK-Panthers). Felnőtt játékvezető: dr. Páli Kálmán, utánpótlás bíró: Deményi Adrienn.

A női együtteseknél dolgozó szakemberek közül Fűzy Ákos (MiZo Pécs 2010) lett a befutó, míg a férficsapatoknál működők mezőnyében a legtöbb voksot holtversenyben Sztojan Ivkovics (Pécsi VSK-Panthers) és Zalay Zoltán (Ceragem-Kozármisleny SE) kapta. A lányokat oktató legjobb amatőr és utánpótlás-edző: Debreceni Eszter (MiZo Pécs 2010), a fiúknál: Halmai Gábor (PVSK-Panthers).

Érdekességként megemlíthetjük, hogy a 2008-as győztesek közül idén csak Sztojan Ivkovicsot és Zalay Zoltánt díjaz-ták. Igaz, utóbbi akkor még utánpótlás-edzőként nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!