Sport

2009.05.15. 09:43

Rátgéber László visszatér Pécsre

Jövő hétfőn Rátgéber visszatér a pécsi kosárlabda kispadjára, így ismét összeáll a legendás Rátgéber-Fűzy páros - bár egyelőre csak egy Eb-edzőmeccs erejéig.

Forrás: MiZo Pécs

Magyarország – Szerbia válogatott Eb felkészülési mérkőzést játszanak Pécstt jövő hétfőn 18 órától – a meccs számtalan kuriózumot tartogat a szurkolók számára. Ez lesz Rátgéber László első pécsi meccse, mióta nem a MiZo szakvezetője, ismét összeáll a legendás Rátgéber-Fűzy páros a kispadon (Tapodi Péterrel kiegészítve), Fegyverneky és Krivacevic újra a pécsi parketten pattogtat (válogatott színekben), ismét egymás ellen küzd Vajda Anna és Milovanovic, de folytathatnánk a sort. Egy bizonyos, a Lettországban rendezendő EB döntőre készülő nemzeti csapatunk pécsi játéka igazi kosárcsemegét ígér.

Hétfőn este 18 órától ismét a női kosárlabdáé lesz a főszerep a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban, a Pécsett edzőtáborozó magyar nemzeti válogatott az EB felkészülés jegyében neves, erős ellenféllel mérkőzik. Szerbia legjobbjai között számos ismerős névre bukkanhatunk, elég csak a jelenleg Sopronban szereplő Jelena Milovanovic-ra, vagy a frissen odaszerződtetett irányító Maja Miljkovic-ra utalni. De az olasz Faenzával Pécsett szereplő Maria Eric, az ex-BSE-s Musovic, az ex-szolnoki Ana Perovic, az egykor Pécsett is megforduló Milica Dabovic, vagy a jelenleg a Szpartak Moszkvában játszó Sonja Petrovic neve is remekül cseng a kosárlabda berkekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!