Sport

2009.10.25. 06:19

Cidrizés a sereghajtó ellen

A szezon legrosszabb játékát nyújtotta a PMFC, az egyetlen pozitívum, hogy ennek ellenére győzött.

K.M.A.

Nem erre számítottak a pécsi szurkolók. A tabella utolsó helyezettje, a ZTE második csapata ellen gálát és sok hazai gólt vártak, ehelyett az utolsó percig cidrizni kellett, a lefújásig kérdéses volt, hogy egyáltalán nyer-e a PMFC.

A korán, már a 13. percben lőtt gól talán túlzottan is kényelmessé tette Starkékat, elhitették magukkal, hogy nemsokára úgyis jön a második, a harmadik, a negyedik. Hát nem jött. Jöttek viszont a hibák, az idegeskedés, és a veszélyes vendégtámadások: kész szerencse, hogy maradt az 1-0-ás végeredmény. Mert ennek a meccsnek az egyetlen pozitívuma az, hogy megvan a három pont.

Sajnos a listavezető Gyirmót sem hibázott, ezúttal a Kozármislenyt gyűrte le hazai pályán. Pedig sokan reménykedtek abban, hogy Bene Ferenc együttese elég erős ahhoz, hogy a PMFC riválisát is meglepje, ám most nem így történt. Így maradt a hétpontos különbség – nem jó így a tabellára nézni.

PMFC – ZTE II. 1-0 (1-0)
Labdarúgó NB II., 12. forduló. Pécs, 600 néző.
V.: Böcskei 8.
PMFC: Hegedüs – Nagy J., Stark, Sütő, Simonfalvi – Regedei, Kecskés, Lantos, Fónai (Szabó L., a szünetben) – Horváth Zs., Lovrencsics (Cseri, 70.). Vezetőedző: Botos Antal.
ZTE II.: Pogacsics – Turcsik, Kovács G., Bozsoki, Panikvar – Petneházi, Keszei (Hock, 74.), Dóczi, Tróbert, Rábold (Vittman, 64.) – Raicomar Edző: Bán István.
Sárga lap: Sütő (39.), ill. Bozsoki (13.), Tróbert (24.), Petneházi (86.).

2. perc: Sütő elképesztően rosszul próbált hazaadni, alányúlt a labdának, ami centikkel kerülte el a jobb alsó sarkot.
13. perc: Horváth Zsoltot rántotta le Kovács Gergő a 16-oson belül. A megítélt büntetőből Stark Péter a jobb alsóba vágta a labdát (1-0).
60. perc: Regedei 19 méterről tűzte kapura a labdát, Pogacsics a léc fölé ütötte.
79. perc: Kovács Gergő jobbról, éles szögből tüzelt, Hegedüs védett.
83. perc: Regedei 30 méterről, szabadrúgásból bombázott kapura, Pogacsics csak kiütni tudta a labdát.
Botos Antal: – Erősödik a csapat, mert ilyen gyenge játékkal is nyerni tudtunk.
Bán István: – Gratulálok fiatal csapatomnak, egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak, de a kapuk előtt határozottabbnak kellett volna lennünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!