Sport

2009.11.03. 18:54

„Szurkolók nélkül semmi értelme nincs a focinak”

Remélem, végre újra egymásra talál a PMFC-nél a közönség és a csapat. Szurkolók nélkül ugyanis semmi értelme ennek a játéknak - közölte Márton Gábor, a PMFC új edzője.

Forrás: PMFC

Miután elfogadta Botos Antal lemondását, vasárnap este máris kinevezte új vezetőedzőjét a PMFC menedzsmentje. Igaz, Márton Gábor megbízása csak két meccsre szól – ám mert ezek éppen az utolsó őszi összecsapások lesznek, jelentőségük a Gyirmót mögött kilenc pontos hátárány tükrében talán nagyobb az eddigiekénél.

- Borzasztó, amit egyesek a nézőtéren megengednek maguknak, remélem azonban, hogy az Üllői útihoz hasonló balhétól Újmecsekalján sosem kell tartanunk. Másrészt, hogy hamarosan végre újra egymásra talál a közönség és a csapat -nyilatkozta a pmfc.hu honlapnak Márton Gábor.

- Szurkolók nélkül ugyanis semmi értelme ennek a játéknak, közönség nélkül nincs hangulat a stadionban, gondoljunk csak például egy zártkapus meccsre. Én ugyan nem szeretnék felelőtlenül például pontokat ígérgetni, de természetesen bízom a formajavulásunkban, ahogy abban is, hogy a közönségünk is ráébred, nem ez a megoldás, és mielőbb ismét mellénk, a játékosok mellé áll, és biztatásával segít kivívni hőn áhított célunkat, az NB I-be jutást - fogalmaz „székfoglalójában”az új edző.

A teljes interjú itt olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!