Sport

2010.06.12. 19:23

Kosarasesküvő: Dénes és Fegyverneky összeházasodtak

Dénes Gábor, a Kecskeméti KSE játékosa, szombaton örök hűséget esküdött Fegyverneky Zsófiának, a MiZo Pécs hátvédjének.

F. Z.

Szombaton sok esküvőt tartottak az országban – ám valószínűleg csupán egy olyat, amelyen két kosárlabdázó kötötte össze az életét. Dénes Gábor, a Kecskeméti KSE játékosa, aki tavaly még a PVSK-Panthers csapatát erősítette, szombaton örök hűséget esküdött Fegyverneky Zsófiának, a MiZo Pécs 2010 hátvédjének.
– A helyszín Nagycenk lett, mivel én szombathelyi vagyok, Zsófi pedig pécsi, így próbáltunk valami köztes helyszínt keresni – válaszolta kérdésünkre Dénes Gábor még pénteken.

A vőlegényt meglepően oldott hangulatban találtuk – így fel is tettünk neki egy feszélyező kérdést: hogyan áll a nyitótánccal.
– Sehogy. Vagyis egészen pontosan nem gondolok rá. Bár terveztük, de végül kimaradt a tánciskola, így a már meglévő tudásunkra kell alapoznunk. De nem vagyok ideges. Illetve most, hogy rákérdezett, már egy kicsit kezdek idegeskedni. Pedig nem kéne: összesen hetvenöt vendég lesz, csupa közeli barát és családtag. Sokan jönnek a jelenlegi és az egykori pécsiek közül is: itt lesz Wittmann Krisztián, Hosszú Gergő, Tóth Norbi, és Lakatos Péter is. És nagyon remélem, senki sem készül kosárlabda alakú tortával.

Az ifjú párnak nem sok ideje lesz a nyáron, hiszen Fegyverneky Zsófia hamarosan megkezdi a felkészülést a válogatottal, Dénes Gábor pedig egy másoddiplomás képzésre jelentkezett, s a felvételire tanul majd.
– Azért lesz 5-6 napunk, amit kettesben töltünk Görögországban. S mielőtt megkérdezi: egyetlen kosárlabdát sem fogunk magunkkal vinni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!