Sport

2011.02.08. 18:24

Alexandria Quigley is ott lesz az Euroliga All Star-gálán

Magyarországról egyedül a Pécs 2010 játékosát, Alexandria Quigley-t hívták meg az All Star-gálára.

zsj

Az európai és az Európán kívüli kiválóságok kezdőötösét a FIBA Europe honlapjának szavazói, a cseresorát pedig a csapatok kijelölt edzői állították össze. 2009-ben Vajda Anna, míg egy évvel korábban Iványi Dalma volt jelen a pécsi csapatból az All Star-gálán. Az idei gálát március 8-án a lengyelországi Gdyniában rendezik meg.

Az európai csapat

A kezdő ötös: Celine Dumerc, Sandrine Gruda (mindkettő Jekatyerinburg), Alba Torrens, Sancho Lyttle (mindkettő Salamanca) és Amaya Valdemoro (Rivas Ecopolis).
Cserék: Yelena Leuchanka , Ewelina Kobryn (mindkettő Wisla Krakkó), Eva Vítečková (Prága), Justyna Zurowska (Gorzów), Liron Cohen (Schio), Hana Horáková (Fenerbahce) és Elina Babkina (Gdynia).

Európán kívüliek csapata

Kezdő ötös: Seimone Augustus , Sylvia Fowles (mindkettő Galatasaray), Angel McCoughtry (Fenerbahce), Candice Dupree (Kassa) és Monica Wright (Lotos Gdynia).
Cserék: Rebekkah Brunson (Ros Casares Valencie), Tina Charles (Orenburg), Megan Mahoney (Taranto), Catherine Joens (Bourges), Dewanna Bonner  (Rivas Madrid), Sue Bird  (Szpartak Moszkva) és Alexandria Quigley (Pécs).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!