Sport

2011.05.27. 18:13

Korábban kezdődik a PMFC meccse a Győr II. ellen

A PMFC labdarúgócsapata szombaton játssza soron következő bajnokiját, az ellenfél a Győr II. lesz. A mérkőzés időpontja megváltozott, az eredetileg 19 órára tervezett kezdés helyett egy órával korábban, 18 órakor indul a találkozó.

KMA

A pécsiek remek sorozatot tudhatnak maguk mögött, zsinórban hatszor győztek – ez lehetne a hetedik siker. Persze Mészáros Ferenc vezetőedző számára nem a szép széria a fontos, hanem a három pont.

– Így van, a győzelem a lényeg, ezt a meccset feltétlenül meg kell nyernünk – mondta a szakvezető. – Fiatal játékosokból álló csapat lesz az ellenfelünk, a pályára lépők nyilván meg akarják mutatni, hogy mit tudnak.

A PMFC a héten beiktatott a programba egy edzőmeccset az NB III-as Pogány-PMFC ellen. Mészáros elmondta, ezt azért tartotta szükségesnek, hogy lássa, milyen állapotban vannak azok a játékosok, akik kevesebbet szerepeltek eddig a bajnokságban, illetve sérülés hátráltatta a munkájukat.

A Győr II. nem tűnik kemény diónak, a jelenleg tizedik helyen álló együttes már biztosan bentmarad az NB II-ben, így számára nincs különösebb tétje a szombati összecsapásnak.

A sérüléséből felépülő, eltiltását letöltő Gyánó Szabolcs visszatér a kezdőbe, Nagy Olivér leülhet a kispadra

Örömteli hír, hogy visszatérhet a PMFC-be a múlt hétvégi, Barcs elleni bajnokit kihagyó Gyánó Szabolcs. A támadó egyrészt sérüléssel bajlódott, másrészt öt sárga lapja miatt kellett kényszerpihenőt tartania. Eltiltását letöltötte, ráadásul fel is épült, együtt edzett társaival, így ismét a kezdőbe kerül.

Nem játszhat viszont a Győr II. ellen Godslove: a nigériai középpályás már a Barcs elleni meccs után jelezte, hogy megsérült. Az is biztos, hogy Nagy Olivér nem lesz a kezdőcsapat tagja. Miután hosszabb ideig hátráltatta a munkáját sérülés, a cserepadon kap helyet – a mérkőzés alakulásától függ, hogy egyáltalán pályára küldi-e Mészáros Ferenc.

A Győr II. együttesében nincsenek ismert nevek, fiatalok alkotják a keretet. Persze ettől még egyáltalán nem rosszak, a Kaposvölgyét például sima 3-1-gyel küldték haza múlt vasárnap.

KMA -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!