Sport

2011.12.11. 11:22

Az új rögzítés ellenére sem játszhat Sarok a mai meccsen

Két játékosára sem számíthat majd a mai, Vasas elleni bajnokin a Pécs 2010 női kosárlabdacsapatának vezetőedzője, Zseljko Djokics.

K. Mayer A. (Dunántúli Napló)

Az már korábban eldőlt, hogy a bosnyák Aida Pilav jó ideig nem léphet pályára, hiszen a dereka nem gyógyul meg egyik pillanatról a másikra. Sarok Nikolett játéka azonban még tegnap is kérdéses volt – sajnos délutánra kiderült, a törött hüvelykujjal nem lehet kosárlabdázni.

– Kapott egy új rögzítést, s bár edzés nem volt, direkt kértem, hogy próbálja ki, tud-e labdát vezetni, dobni, vagyis tud-e játszani vasárnap – mondta Zseljko Djokics. – Sajnos kiderült, anynyira fáj a keze, hogy rá sem számíthatok, így Pilav mellett ő is hiányzik majd a Vasas ellen.

A pécsieknek ennek ellenére azért magabiztosan kell nyerniük a leendő vendégek ellen, hiszen míg a házigazdák 9-2-es mutatóval büszkélkedhetnek, a Vasas 4-7-tel áll a tabella nyolcadik helyén.

Címkék#sarok#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!