Sport

2014.01.13. 14:01

PMFC-stadion: nem lesz garázs kisajátítás

A stadion környéki garázsok kisajátításával riogattak. Nagy valószínűséggel valaki rossz viccet űzött a stadion mellett élőkkel.

bama.hu

Egy tervdokumentációval és térképmelléklettel ellátott, zavaros tartalmú levéllel riogatta valaki a PMFC-pálya környékén élőket a napokban a polgármesteri hivatal nevében. Az iromány arról tájékoztatta – mint utóbb kiderül, félre – a környék lakóit, hogy a focimeccsek látogatóinak szabályszerű parkolása érdekében egy új, nagy parkolót alakít ki a térségben az önkormányzat, amihez több garázssor lebontásával biztosítanak területet. Ezért a garázsok kiürítésére és térítésmentes átadására szólítottak fel a levél írói – az önkormányzat városfejlesztési főosztálya nevében.

Az érintett garázsok kapujára kiplakátolt levelek tartalmával kapcsolatosan a polgármesteri hivatalhoz fordultunk, ahol a levél tartalmának minden pontját cáfolták. Az ingatlantulajdonosokat megtévesztő, valótlan adatokat tartalmazó tájékoztatás miatt az önkormányzat a jogi intézkedéseket tesz. A hivatal közölte, hogy a város nem ilyen megoldást keres a parkolási gondok megoldására.

A PMFC-közleménye

A PMFC-MATIAS elítéli azokat a megtévesztő, hangulatkeltő, valótlan tartalmú papírfecniket, melyek a mai napon kikerültek a stadion szomszédságában elhelyezkedő garázsokra. Szeretnénk megnyugtatni a garázsok tulajdonosait, hogy a papírokon olvasható szöveg valótlan információkat tartalmaz.

Címkék#pmfc
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!