Sport

2016.11.26. 14:13

Bravúr lenne a Misleny pontszerzése Soroksáron

A másodosztály legjobb formában lévő csapatához látogatnak Wittrédiék vasárnap.

Szakács M. (DN)

A HR-Rent Kozármisleny NB II.-es labdarúgócsapata borzalmas formában van, hiszen már szinte csak a feljegyzésekből emlékezhetünk rá, mikor tudott utoljára nyerni a másodosztályban – szeptember 25-én, 1-0-ra a SZEOL ellen. Azóta hat bajnoki, és mindössze két megszerzett pont a mérleg, ha pedig ez nem lenne elég, a Mislennyel ellentétben kirobbanó formában futballozó Soroksár otthonában lép pályára a baranyai csapat vasárnap délután. A Soroksár jelenleg második a tabellán, három ponttal lemaradva az éllovas Balmazújváros mögött, előző öt meccséből pedig négyet megnyert, csak egy döntetlen csúszott be.

A papírforma alapján tehát túl sok jóra nem számíthatnak Wittrédiék, ugyanakkor most már nagyon nagy szükség lenne egy kis sikerélményre – meg persze pontokra is. Németh Zsolt, a Misleny edzője még a legutóbbi, Vác elleni bajnoki előtt azt mondta, az ősszel hátralévő négy meccsből hármat meg akarnak nyerni. Mivel a „sorozat” vereséggel indult, Soroksáron bravúrt kellene elérnie a csapatnak, hogy tartani tudja magát a tervhez. Ahhoz azonban vissza kell végre találni a szezon elején mutatott játékhoz!

Az első az ötödikkel csap össze

Az NB II. 18. fordulójában a listavezető Balmazújváros az ötödik Puskás Akadémiát fogadja. Nagy rangadó lesz ez, hiszen a hazaiaknak mindössze három pont az előnye a felcsútiakkal szemben, amit a Puskás le is dolgozhat vasárnap délután.
A 18. FORDULÓ PROGRAMJA: Budaörs–Szolnok, Cegléd–Kisvárda, Szeged–Sopron, Dorog–Békéscsaba, Nyíregyháza–SZEOL, Siófok–Cigánd, Mosonmagyaróvár–Csákvár (mind 13.00.), ZTE–Vác (16.00.), Balmazújváros–Puskás Akadémia (16.45.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!