Sport

2016.11.27. 08:31

Időntúli hetessel győzött a Komló

A Sport36-Komló NB I.-es kézilabdacsapata szombat este Mezőkövesdre látogatott, ahol a hazaiak keményen küzdve tartották magukat.

Szakács M.

Kilvinger Bálint együttese esélyesként várhatta az összecsapást, hiszen a hazaiak az utolsó előtti helyen tanyáztak a forduló előtt, míg a Komló a középmezőny stabil tagjaként a nyolcadik helyet foglalta el.
Ehhez képest az első 6-8 percben rendre a Mezőkövesd vezetett egy-egy góllal, igaz az első félidő második felére már fordítani tudott a Komló, ráadásul a szünetre háromgólosra tudta növelni előnyét.

A pihenőt követően aztán sokáig úgy tűnt, hogy a hazaiak nem tudnak közelebb kerülni, Szöllősiék ugyanis magabiztosan tartották vezetésüket, sőt, a második harminc perc közepén már néggyel is vezettek. Aztán a hajrához közeledve a Mezőkövesd nagy erőket mozgósított, és ez bizony meg is hozta az eredményét. Egyre szorosabb lett a csata, szűk négy perccel a vége előtt már csak két gól maradt a komlói előnyből. Aztán már csak egy, majd annyi sem. Az utolsó másfél perc pedig hihetetlen izgalmakat hozott. Kimaradó hazai büntető, egy perccel a vége előtt komlói vezető gól, tizenhat másodperccel a lefújást megelőzően pedig ismét hazai egyenlítés.

A Komló azonban nem adta fel, és végül Markovics időntúli hetesével megnyerte a meccset. Sok balszerencsés befejezést követően ezúttal Fortuna Szögiék kezét fogta. Igaz, alaposan meg is dolgoztak ezért.

Mezőkövesd–Sport36-Komló 27-28 (14-17)
Komlói gólszerzők: Jerkovics, Markovics 6-6, Szöllősi 4, Szögi, Obradovics, Trkulja, Kékesi 2-2, Wéber, Gebhardt, Marcsek, Pethő 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!