fájdalmas emlékek

2021.02.20. 14:18

Árpa Attila megrázó vallomása: csak most árulta el, miért lett vége a házasságának

Árpa Attila válása után mesélt az okokról, miért nincs már együtt Tomán Szabinával.

Budapest, 2011. augusztus 4. Árpa Attila (j) Richie és Vicei Zsolt (b) Zsolt szerepében játszik Sas Tamás SOS Love címû új, 3D-ben készülõ romantikus filmjének forgatásán a Hajógyári-szigeten. MTI Fotó: Kallos Bea

Forrás: MTI / Kallos Bea

Fotó: Kallos Bea

Öt évvel válása után mesélt annak okáról Árpa Attila. A magyar tévés 2005 és 2016 között élt boldog házasságban Tomán Szabinával, egy kislányuk is született. Árpa most a Blikknek mesélt arról, miért döntöttek feleségével a lezárás mellett, a cikket a Ripost szemlézte.

Egyszer csak azt vettük észre, hogy már nincs igazán mit mondanunk egymásnak. Kiszerettünk egymásból, igazából csak ennyi történt. Mind a ketten vagyunk annyira romantikusak és érzelmi emberek, hogy úgy gondoltuk, nem fogunk belefásulni egy olyan párosba, ahol szerelem már nincs, de ott a gyerek, meg a közös ház, és rutinból, megszokásból és kényelemből együtt maradunk

– mondta Árpa Attila.

Árpa cáfolta, hogy lett volna harmadik fél a kapcsolatukban: Nem az történt, hogy valaki valakit megcsalt, de nem véletlen, hogy a válásunk több mint három évig tartott. Nem azért, mert bonyolult volt, hanem mert nem siettünk sehova.

Tomán Szabina
Fotó: Sulyok László / Ripost

Árpa némi humorral reagált arra, miért örül annak, hogy exe sikeres üzletasszony lett az évek során.

Minél jobban megy az üzlete, nekem annál kevesebb gyerektartást kell fizetnem – nevetett fel Árpa Attila, majd komolyra fordította a szót.

Ő ezt az egész karriert még mellettem kezdte el, szerintem lélekben támogattam is az elején, nem akarom azt mondani, hogy másban is, mert akkor megsértődik, ő nagyon büszke arra, hogy egyedül csinálta, és ez így is van – tette hozzá.

Borítókép: Árpa Attila és Vicei Zsolt 2011-ben, Sas Tamás SOS Love című romantikus filmjének forgatásán a Hajógyári-szigeten

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!