Postabontás

2024.04.25. 08:20

A pécsi buszmegálló felújítása nem utasbarát – véli olvasónk

Wald Kata

Fotó: Olvasói fotó

Sorra újítja fel a város Pécs buszmegállóit, pontosabban a beállóként szolgáló építményeket. Az, hogy melyeket tervezik modernizálni, könnyen beazonosítható - a régi létesítményt elbontják, csak a váz marad a helyén. És a jellegzetes piros-fehér csíkos szalagok mutatják, hogy valami készül. Igen ám, csak hogy ez a valami nem egyik napról a másikra realizálódik, hanem hetek telnek el, mire végleges formát öltenek a felújított megállók. Azaz van, hogy hetekig nincs fedett várakozási lehetősége az utasoknak.

Volt itt a közelmúltban tűző napsütés és esőzés is -  a megújulásra váró megállókban várakozókat semmi nem védte.

Szeretném a város illetékeseitől megtudni, hogy mi az oka annak, hogy egyszerre szétszednek több beállót, majd utána hetekig nem történik semmi? Vagy ez csak a szokásos pécsi tempó? Sokkal logikusabb - és nem mellesleg utasbarát - megoldás lenne, ha egyszerre csak egy helyszínen foglalkoznának a felújítással, és azt egy, vagy egy fél nap alatt véghez is vinnék. Így lehetne szépen, sorban haladni. Mi vajon az akadálya? 

Név és cím a szerkesztőségben

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!