Ki érti ezt?

2024.04.25. 11:40

Kész a piac, de még hetekig le lesz zárva

Jelentős csúszással készült el az új Diána téri piac és a műszaki átadás is elvileg megtörtént, a balliberális városvezetés mégsem adja át a pécsieknek a létesítményt. Péterffy Attila pécsi polgármester, Gyurcsány helyi jelöltje ugyanis mindent a hatalmának megtartása érdekében tesz - erről csütörtöki sajtótájékoztatóján beszélt Kamarás Péter, a Fidesz-KDNP-ÖPE képviselőjelöltje.

Bóka Máté Ciprián

A piaccal kapcsolatban a helyiek is elmondták a véleményüket: az egyikük azt mondta újságíróknak, hogy bár a baloldaliakkal szimpatizál, de azért, ami nem sikerül, arról el kell mondani, hogy nem jó. Szerinte huzatos lesz a létesítmény, a patkányok is bemehetnek majd. Egy másik, szintén baloldali beállítottságú férfi hozzátette, hogy áremeléstől is tartanak, és már őstermelők közül alig vannak a piacon. Arra is panaszkodtak, hogy szerintük a piac déli oldalán a csapadékvíz befolyhat a piac területére. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!