Itt az Elite verzió

2021.09.06. 06:00

A Huawei Watch 3 Pro lett az év legjobb okosórája

Az EISA a sokféle egészségügyi és sportfunkciót, valamint az egyedi formavilágot díjazta.

Forrás: Huawei

A Watch 3 Pro lett a 2021-2022-es év legjobb okosórája az Európai Kép- és Hangszövetség (EISA) szerint. A rangos elismerést a legismertebb 60 nemzetközi fogyasztói elektronikai szaklapot, weboldalt és újságírót tömörítő szervezet szakmai zsűrije ítélte oda az okoseszköznek. Az ítészek elsősorban dizájnja, prémium anyaghasználata és számos egészségügyi funkciója miatt díjazták az órát.

Az EISA szervezet minden évben kiosztja azokat a díjakat, amelyekkel a legjobban sikerült szórakoztatóelektronikai termékeket szeretné jutalmazni.

Megismételt siker

A szervezet elismerően nyilatkozott a Watch 3 Pro formatervezéséről és prémium anyaghasználatáról. Többek között kiemelték az 1,43 hüvelykes AMOLED képernyőt körülölelő titánból készült készülékházat és annak zafírüvegét, valamint a cég saját operációs rendszerét, a HarmonyOS 2.0-t:

„Ez a fejlett operációs rendszer számos alkalmazást és funkciót tartalmaz, beleértve a pulzusmérést és a vér oxigénszintjének monitorozását.

Méri a stressz-szintet és érzékeli az esést, valamint több mint 100 különböző edzésmód támogat.”

Videót a számlapra, zenét az órára

A Watch 3 Pro a legújabb szoftverfrissítésnek köszönhetően a meglévők mellett a napokban további funkciókkal is gazdagodott: teljesen egyedi videós számlap is beállítható az óra háttereként, a letöltött zenék pedig már mobiltelefon használata nélkül, offline is hallgathatók, valamint a készülék gesztusokkal is vezérelhető a jövőben.

Erős hardvere akár a mobiltelefonnal, akár más eszközzel készített vagy letöltött 5-10 másodperc hosszúságú videót is megjeleníti háttérként. Ehhez a szoftverfrissítés után az Egészség alkalmazásba belépve „A videó óraszámlap testreszabása” menüpontban egy kattintással beállítható az egyedi mozgókép a számtalan előre telepített mellett.

Már gesztusokkal is vezérelhető

A Watch 3 Pro okos üzemmódban akár öt napig, ultrahosszú üzemmódban pedig akár 21 napig bírja egyetlen feltöltéssel. A legújabb frissítéssel kilenc további új óralap állítható be ebben a módban, hangemlékeztető segít minden edzésmódot, valamint gyalogos és sífutó edzés közben is méri a véroxigén-szintet.

A Huawei Watch 3 Pro mostantól támogatja a gesztusvezérlést is: Az okosóra érzékeli a kéz mozgását, így a bejövő hívások egy csuklómozdulattal lenémíthatók.

Titán szíj és készülékház az Elite verzión

A Huawei Watch 3 Pro Elite a nemrég megjelent Watch 3 Pro dizájn terén maximumra fejlesztett változata: az eszköz a 3-as modellek tudása mellett külsőleg a prémium kategóriás, klasszikus óramárkákat idézi titánium óraszíjjal és készülékházzal, valamint zafírüveg óralappal.

A Huawei Watch 3 Elite mától elérhető 159.990, valamint 199.990 Ft-os áron. A szeptember 6. és 19. között előrendelt modellek mellé ajándék FreeBuds Pro fülhallgató jár 51.990 Ft értékben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!