Volt minden...

2021.11.19. 18:35

Még mindig túl sok az eldobott szemét

 Újabb szemétszedő programot szervezett Siklóson a Várunkért és Városunkért Egyesület (VÉV), az önkéntesek hétfő délután több zsáknyi hulladékot gyűjtöttek össze.

Zs. K.

Mezõcsát, 2020. november 6. Az illegálisan lerakott hulladékot szedik össze és szállítják el Mezõcsát határában 2020. november 6-án. A Tisztítsuk meg az országot! programban a védett természeti területeken is felszámolják az illegális hulladékot. A Bükki Nemzeti Park Igazgatósága területén a dél-borsodi Mezõcsát határában több tízköbméternyi illegálisan lerakott szemetet szedtek fel és szállítottak el. MTI/Vajda János

Fotó: Vajda János

A szervezet legutóbb idén tavasszal, két napos akciója keretében Siklós belterületét tisztította meg segítőivel, hogy ezzel is segítse a városgondnokság munkáját.

Akkor megfogadták, hogy a későbbiekben is az önkormányzat segítségére lesznek az illegális hulladéklerakók felszámolásában, és újabb szemétszedést hirdetnek, hiszen a tisztább környezet mindenki érdeke.

Ezúttal a Matty felé vezető út megtisztítását tűzték ki célként, ez sajnos bőven adott munkát számukra: zacskókat, üvegeket, dobozokat, ruhát, papucsot, sőt női táskát is találtak az út mentén.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!