Labdarúgás

2022.08.07. 19:43

A Pécsvárad és a PVSK is sikerrel vette a MOL Magyar Kupa első fordulóját

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Örömteli hír a Pécsvárad háza táján, hogy sikerült a továbbjutás, ugyanis egy NB III.-as csapatot fektetett két vállra Varga László legénysége. A Kelen próbált többször is magasabb fokozatra kapcsolni, ráadásul több lehetősége is volt arra a csapatnak, hogy előnybe kerüljön, azonban a találkozó egyetlen gólját Koronics Márk szerezte büntetőből.

A PVSK már az összecsapás elején megszerezte a vezetést, így Mink Olivér alakulata egy fokkal könnyedebben játszhatott. A felszabadultságnak meg is lett az eredménye. A második játékrészben is betalált a klub, így jöhet majd a második kör.

Pécsi Vasutas SK–Szepetnek SE 2–0 (1–0)

Labdarúgó Magyar Kupa, 1. forduló. 

PVSK: Pogacsics – Varga Á., Fiáth, Kiss D., Kiss M. (Tornyos, 83.) – Aszalós (Farkas L., 73.), Városi (Sziládi, 62.), Rácz (Kerényi D., 83.), Kiss K. – Sztojka, Gergye (Draskóczi, 73.). Vezetőedző: Mink Olivér.

Gólszerzők: Fiáth (6.), Gergye (53.)

Pécsvárad SE-Prosport.hu–Kelen SC 1–0 (0–0)

Labdarúgó Magyar Kupa, 1. forduló. 

Pécsvárad: Matesz – Németh A., Bozó L., Kungl, Koronics M. – Spánitz (Takács Á., szünetben), Reith, Szentes K., Kőnig (Juhász L., 55.) – Ladányi V., Ladányi P. Vezetőedző: Varga László.

Gólszerző: Koronics M. (61., – büntetőből)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!