Labdarúgás

2022.08.28. 20:06

Nagy vadat lőtt a Pécsvárad a MOL Magyar Kupa második körében

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Igazi meglepetéssel indult a MOL Magyar Kupa második fordulója, ugyanis a Pécsvárad hazai környezetben átgázolt magasabb osztálybeli ellenfelén. Talán még a hazai publikum sem gondolta volna, hogy a találkozó első három gólját a baranyai klub szerzi. Az NB III.-ban vitézkedő Dunaújváros mindent megtett, de csupán az utolsó percben talált be az együttes Jakab Dávid révén, méghozzá büntetőből.

Az ócsárdi alakulatnak már nem volt ekkora szerencséje, hisz az első játékrészben ötször kapitulált Sütő László legénysége, így a második félidőre nem maradt sok nyitott kérdés. Ráadásul a Nagyatád lendületben maradt, így még kétszer bevette a hazai kaput.

Vasárnapra is maradt izgulnivaló, ugyanis a PVSK hazai környezetben fogadta a Kaposvár együttesét. A házigazda hátrányba került az ütközet elején, de a fordulást követően azonnal jött az egyenlítés, azonban végül a somogyi klub örülhetett.

Eredmények: Pécsvárad SE-Prosport.hu–Dunaújváros 3–1, K. Ócsárd SE–Nagyatádi FC 0–6, PVSK–Kaposvári Rákóczi FC 1–2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!