Kosárlabda

2022.08.26. 14:29

Villanásokból nem volt hiány az első tesztmeccsen

Móga Richárd

Forrás: NKA Universitas PEAC

A PINKK-PÉCSI 424 ellen játszotta első felkészülési mérkőzését az NKA Universitas PEAC NB I.-es női kosárlabda-csapata, s fényes győzelmet aratott Jovan Gorec alakulata a zárt kapus találkozón, ahol szép megmozdulásokból nem volt hiány.

A Nemzeti Kosárlabda Akadémián rendezett összecsapáson idegenlégiósai nélkül, sok fiatal akadémistával a soraiban vívta meg első tesztmérkőzését a PEAC, amely összességében egy lendületes, jó iramú meccset játszott városi riválisával.

Az NKA Universitas PEAC legközelebb augusztus 30-án ugyancsak a Nemzeti Kosárlabda Akadémián a TFSE-MTK gárdáját fogadja felkészülési találkozón.

Jovan Gorec, az NKA Universitas PEAC trénerének nyilatkozata a klub hivatalos oldalának: A szezon elején járunk, gyakorlatilag négy hete vagyunk edzésben, és ilyenkor mindig fontos visszajelzéseket kapunk az első mérkőzésen arról, milyen fizikai állapotban vagyunk. Természetesen van még hova fejlődnünk, de az első meccs után nem mondhatjuk azt, hogy nem vagyunk elégedettek a látottakkal. Biztos vagyok benne, hogy a játékunk javulni fog, de a mai teljesítményre lehet alapozni a továbbiakban. Nagyon elégedett vagyok a fiataljaink hozzáállásával, közülük voltak olyanok, akik ma játszották első felnőtt meccsüket, jó attitűddel.

NKA Universitas PEAC–PINKK Pécsi 424 88–50 (25–12, 17–15, 23–13, 23–10)

NKA Unviersitas PEAC: Szücs 10/6, Selcova 7/3, Wentzel 15/3, Olawuyi 18, Kiss 8. Csere: Kaszás-Pap 10, Simon 8, Kötő, Laczkó 2, Kohn 9/3, Tőczik, Szantner 1. Vezetőedző: Jovan Gorec.

PINKK-Pécsi 424: Szücs L. 11/3, Tenyér, Vincze 4, Liubinets 7, Kovács 6/3. Csere: Zivaljevic 7, Horváth 2, Bojtár 2, Temes 4, Zsilinszki 7/3, Borbás, Pucz. Vezetőedző: Kovács Dénes.

Címkék#kosárlabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!