Konzum: háztartási cikk és konyhai felszerelés

Majd húszéves szakmai tapasztalat áll immár a pécsi székhelyű Konzum Nagykereskedelmi Kft. mögött – mondja Hergert István cégvezető.

BAMA

Ez idő alatt komoly, több mint kétszáz partnert számláló, országos viszonteladói hálózatot alakítottak ki. Partnereik az Interspar, a Cora és a CBA is. Fő profiljuk a háztartási cikkek és konyhai felszerelések kereskedelme, amelyek nagyobb részét külföldi (brazil, német, olasz, török, szlovák) beszállítóiktól szerezik be, de magyar gyártók termékeit is árulják. Ilyen a műanyag termékeket, ételhordókat, szennyestartókat, szemeteseket, egyebeket gyártó Curver is.

Forgalmaznak rozsdamentes acélból, kerámiából, üvegből, fából készült cikkeket is. Nagyárpádi úti székhelyükön kiskereskedelmi üzletet is üzemeltetnek, ahol kedvezményt adnak a hűségkártyásoknak. Aki legalább egyszer vásárolt itt hűségkártyával, és regisztrálták, webáruházukból történő rendelésnél is megkapja a kedvezményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!