Nem csupán szakmája, szenvedélye is munkája

Tasnádi Zoltán pécsi tévéműszerész, ahogyan idén is, jövőre is jelentős kedvezményt kínál a DN hűségkártyásoknak, munkadíjából húsz százalékot.

BAMA

Mindez összefüggésben van azzal, hogy nem egyszerű szakmáról van szó esetében, hanem igazi szenvedélyről. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy régóta gyűjti a régi rádiókat, de régi televíziókészülékeket is, olyanokat is, amelyek üzemképtelenek vagy hibásak. Hogy ez minél sikeresebb legyen, egy honlapot is elindított (www.patina.uw.hu).

Hobbija mellett azonban természetesen műszerészként rendelkezésre áll, ha elromlott egy kedvenc háztartási készülék, legyen az tévé (akár az olyan újdonságok is mint az LCD-tévé), rádió, hifitorony, DVD, vagy a számítógép monitorja. Tasnádi Zoltán számára amiatt sem volt kérdés, hogy csatlakozik-e mindkétszer hűségkártyaprogramunkhoz, mert hosszú ideje jó partneri viszonyt ápol lapunkkal, egyebek mellett a CÉGtárban is szerepel mindig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!