nem tudni miért

2020.04.11. 19:49

Elütött két közterület-felügyelőt Pécsett a Jókai utcában

Az egyik közterület-felügyelőt elütötte, a másik felügyelőt pedig az előtte álló autóhoz szorította gépkocsijával egy férfi Pécsett. Az eset még tavaly történt. A rendőrök most fejezték be az ügy vizsgálatát.

A tervezet szerint önálló lesz a közterület-felügyelet, amely így hatékonyabb lehet – ebben egyébként egyetértettek a városházi képviselők

Hivatalos személy elleni erőszak, valamint közúti veszélyeztetés miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 39 éves pécsi férfi ellen. A közterület-felügyelet munkatársai 2019. február 20-án délután Pécsett, a Jókai utcában intézkedés alá akarták vonni a férfit.

Felszólították, hogy szálljon ki a gépkocsijából, azonban a sofőr ennek nem tett eleget, hanem elindult a járművel, majd beállt a közlekedési lámpa előtt álló sorba.

A közterület-felügyelők utánamentek, majd egyikük a gépkocsi mellé, a másik pedig a jármű elé állt. A férfi ezután elindult autójával, amelynek következtében a felügyelőt az előtte álló jármű hátuljához szorította, az eset során személyi sérülés nem történt. Ezt követően tolatni kezdett, ki akarta kerülni az előtte álló autót, amely során elütötte a másik felügyelőt, aki ennek következtében súlyosan megsérült. A rendőrök a férfit elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!