Bulvár-celeb

2023.10.27. 05:05

Berki Mazsi bevallotta: mindenkit átvert

Berki Mazsi és néhai férje, Berki Krisztián 2021-ben élőben közvetítették kislányuk, Emma születését. Kiderült, a felvétel valójában nem élő videó volt...

Forrás: Metropol

Fotó: Keresztesi Balázs

Hajdú Péter a Frizbi TV pénteki adásában Berki Mazsit faggatja többek között a Berki Krisztiánnal való közös életéről. A születés élőben közvetítésének ötletéről így nyilatkozott a televíziós:

„Ezt miért kellett? Ez is egy kamu volt a végén, mert az utolsó pillanatban nem lehetett nézni, csak ha fizettél...”

– mondta a műsorvezető.

Berki Mazsi meglepődött, de őszintén válaszolt. Mondtam a Krisztiánnak is, hogy inkább ne beszéljünk valamiről, de ne hazudjunk.

„Ez nem élőben ment. Mert nem engedtem, hogy élőben menjen. Mert ha komplikáció lép fel, én nem fogom annak sem magamat, sem a gyermekemet kitenni, hogy ország-világ előtt történjen. Én hiszek ezekben az energiákban... Késleltetett élő volt.”

 

Az édesanya csak akkor engedte meg, hogy elinduljon az adás, amikor megszületett Emma és minden rendben volt. „Egyébként nincs már meg ez az oldal, én nem tudok semmiről, nem tudom, hogy történt, mint volt. Ezzel az oldallal egyébként lettek volna még terveink, de valahogy Krisztiánban elfogyott a motiváció, a löket, elfogyott a nafta” – tette hozzá Berki Mazsi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában