Bulvár-celeb

2023.10.23. 22:01

Berki Mazsi kitálalt: szülés közben tudta meg, hogy Berki Krisztián megcsalta

Ráadásul ismerte az izomceleb szeretőjét.

Forrás: Instagram

Berki Mazsi a Beköltözve Hajdú Péterhez című YouTube-műsorban beszélt először részletesen a mögötte álló gyászidőszakról és arról is, hogy mi történt előtte közte és néhai férje, Berki Krisztián között. Sokáig hallgatott, de sejteni lehetett, hogy nagy gondok voltak közöttük. A médiaceleb halála után arra is fény derült, hogy a rendőrség is járt náluk egy vitájuk után, a szomszédok szerint is rengeteget veszekedtek. Az özvegy elmondásai szerint akkor romlott meg igazán a kapcsolat, amikor kislányuk, Emma megszületett.

– Nem tudom, a szüléskor mi történt az életünkben, de utána valamit találtam otthon az iPaden. Miközben szültem, gyermekem édesapja egy másik nőnek küldött képet magáról és a gyermekünkről. Ott volt más beszélgetés is, de írta azt is, hogy most végzett a kórházban, most tud kiszökni onnan. Ezután romlott meg a kapcsolatunk. Azt nem tudom, mi volt utána, de valószínűleg találkoztak – magyarázta Berki Mazsi Hajdú Péternek. Azt is elárulta, hogy

 ismerte a nőt, akivel Berki Krisztián megcsalta őt, hiszen az egyik üzlettársa volt.

A különlakást, amelyben Berki Krisztián holttestét megtalálták, azért bérelte, mert tervezett egy podcastet indítani, és szüksége volt egy nyugodt helyszínre a terveihez, legalábbis ezt állította a feleségének. A problémáik miatt egyre többet tartózkodott ott, Berki Mazsi elmondása szerint kislányuk születése után rengetegszer eltűnt, volt, hogy hosszabb időre, ilyenkor telefonon sem lehetett őt elérni.

 A szülés után sem ment a családjáért, Berki Mazsinak egyedül kellett elhagynia a kórházat a kis Emmával. 

– Nem beszéltem róla a mai napig, de nagyon nagy szívfájdalmam volt, hogy amikor megszületett Emma, az első nap elment valahova, majd visszajött estére, majd másnap eltűnt a kórházból, és vissza sem jött.
Plusz egy napot benn maradtam a kórházban, mert nem értem őt el telefonon.

 Egyedül, a nyitott sebemmel pakoltam össze kettőnk cuccát és Emmát, és egyedül is vittem ki

– emlékezett vissza az özvegy, akinek a mai napig fájó emlék, hogy néhai férje magára hagyta őt és kislányukat. Majd azt is hozzátette, hogy Berki másik gyereke édesanyjával, Hódi Pamelával is ugyanezt csinálta, amikor terhes lett és megszületett Natika.

Berki Mazsi azt is elárulta, hogy néhai férje depressziós volt, pszichiáterhez járt, de halála előtt nem volt túl sok alkalma eljárni az ülésekre. Erre Hajdú Péter rákérdezett, hogy pontosan mi okozta Berki halálát, de özvegye nem akarta elárulni, sejtelmesen fogalmazott a kérdéssel kapcsolatban.

 –Ezt csak én tudom egyedül, mert a boncolási jegyzőkönyvben szerepel.

A gyerekem apjaként tisztelem annyira Krisztiánt, hogy ezt nem árulom el, majd a lányai, ha szeretnének, beszélnek erről – idézi a Blikk Berki Mazsit, aki elárulta, hogy néhai férje magas vérnyomással is küzdött, szteroidokat is szedett, ami nem tett jót az egészségének.

Folyton tagadásban élt, és azt mutatta, hogy sok pénze van, de volt, hogy hónap végén alig bírták kifizetni az albérletet.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!