Bulvár-celeb

2023.10.05. 12:45

Dévényi Tibor kitálalt: ők voltak a legnagyobb csajozók a hazai zenészek közül

Dévényi Tibor nemcsak a hölgyek körében volt népszerű a beatkorszakban, de a csajozni vágyó zenészek is keresték a társaságát.

Révész Sándort imádták a rajongók.

Fotó: Fortepan / Erky-Nagy Tibor

Dévényi Tibor hódításainak név szerinti felsorolásához annak idején elég volt kézbe venni a telefonkönyvet és kis túlzással felolvasni az abban szereplő fiatal hölgyek nevét. A jóképű lemezlovas sosem titkolta, hogy anno ő volt az első védvonal a rajongók és a kor legismertebb zenészei között. A fiatal Tibi amolyan előkóstolóként tekintett önmagára, és ennél fogva bíztak benne a körülrajongott zenészek és énekesek is – írja a Bors.

A legnagyobb sztárokhoz volt közel

Dévényi Kuci – így szólították a pontos labdák királyát akkoriban – kétségtelenül a korszak egyik legnagyobb csajozója volt, ugyanakkor természetesen akadt egy-két szárnysegédje is. Hogy kik, arról Bochkor Gábornak mesélt a Retro Rádió kedd reggeli élő adásában, ahol arról is lerántotta a leplet, hogy is ment akkoriban a női szívek becserkészése.

– Én voltam a legnagyobb csajozó, de az az idő már elmúlt. Azért tudtam az lenni, mert én konferáltam az összes menő zenekart, így a rajongók, akik felrohantak a színpadra, csak a testemen keresztül tudtak eljutni a zenészekhez.

Így aztán kihasználtam az alkalmat, hogy csajozzak. Ezt soha nem szégyelltem – kezdte Dévényi Tibor, aki azt is felfedte, kik voltak azok a zenészek, akik fel tudták vele venni a versenyt, ha hódításról volt szó.

Fotó: Bors / Szabolcs László

„Kis srác volt még a Sanyi...”

– Gyakorlatilag a Bródy, aki nagyon nagy csajozó volt és a Révész Sanyiról ne is beszéljünk. Sanyika mindig velem akart aludni egy szobában, mert tudta, ha valahová elindulok akciózni, őt is viszem magammal. Kis srác volt még a Sanyi, de már akkor is imádták a lányok, 

de persze nem mindig ez számított. Ha mi ketten megindultunk, az olyan volt, mint a Wehrmacht. Mondjuk úgy, hogy nem nagyon mutatta fel senki az elutasító táblát… –idézte fel emlékeit a a legendás lemezlovas. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában