Bulvár-celeb

2023.11.10. 12:18

Még mindig nem tudni, ki lehet az adócsaláson kapott magyar celeb

Molnár Anikóra sokan gyanakodnak, de nem róla van szó.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: fantom_rd

Csütörtökön bombaként robbant a hír, hogy egy magyar celeb 15 milliós OnlyFans-bevétele után nem fizetett adót.

A NAV közleménye szerint a meg nem nevezett celeb kiváltotta az adószámot, hogy úgy szerezzen bevételt, hogy pikáns videókat és képeket tölt fel a rajongóinak egy brit honlapra, később azonban nem tüntette fel az ebből szerzett 15 millió forintos bevételét.

A hír kirobbanása után mindenki Molnár Anikóra kezdett gyanakodni, hiszen a magyar celebek közül talán róla tudják a legtöbben, hogy így keresi a kenyerét. Anikó már akkor a Tényeknek tagadta, hogy róla lenne szó, most azonban a Borsnak is megszólalt az ügyről. 

Az egykori Nagy Ő azt mondta, nem érti, hogy adhatnak ki név nélkül egy ilyen közleményt, miközben azt megemlítik, hogy magyar celebről van szó, és így gyanúba kevernek mindenkit, akinek köze van az oldalhoz. 

Anikó elmondta, ő teljesen legálisan működteti a vállalkozását, mégis csütörtökön rengetegen már úgy hívták fel, hogy bizton állították, róla szól a hír.

„Tisztességtelen, hogy engem vádolnak adócsalással! Fel vagyok háborodva, hogy az ostoba pletykák miatt eleve egy védekező pozícióban találom magam, és még nekem kell bizonygatnom, hogy nem követtem el semmit!”

– mondta a lapnak.

Anikón kívül még néhány magyar celebről tudni, hogy fent van az OnlyFansen: Bencsik Tamara, VV Merci, VV Vivien és Kelemen Anna biztosan. Még azonban egyikük sem nyilatkozott eddig az üggyel kapcsolatban. Könnyen lehet ugyanakkor az is, hogy van olyan magyar híresség, aki titokban van fent az oldalon.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában