Meghatározó előadás

2023.11.04. 07:45

Stohl András élete legnagyobb szerepében tündököl (videó)

A népszerű színész és műsorvezető Az üvegcipő című vígjáték főszerepében áll színpadra.

MW

Stohl András Sheldrake szerepében a Legénylakás című zenés vígjáték próbáján a fővárosi Centrál Színházban 2019. december 19-én

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Élete egyik legnagyobb színházi szerepének tekinti Az üvegcipő című vígjáték főszerepét Stohl András, aki a TV2 Mokka című reggeli műsorában számolt be a részletekről – írja a Metropol.

Joggal tették fel a kérdést a műsorvezetők: miért épp ez a legfontosabb? Hiszen Stohl Andrásnak annyi szerepe volt már az elmúlt években, hogy talán felsorolni sem tudná. A színész erre azt a választ adta,

a jelenlegi életszakaszában ez egy nagyon meghatározó előadás: az egyébként, hogy miért fontos egy szerep, mindig attól függ, éppen milyen állapotban van a művész, kikkel dolgozik együtt, milyen rendezővel, társulattal és persze hogy mit adnak elő.

Hozzátette, Molnár Ferencet – aki Az üvegcipőt írta – mindig fantasztikus élmény játszani, ehhez hozzájöttek még a Mohácsi testvérek is, János és István, akiknek átiratában bemutatásra kerül a darab (míg Mohácsi András a díszlettervező volt), és akik szerinte különleges szegmensei a magyar színházi életnek: tehetségben és alázatban egyaránt dobogósok.

Ennél a szerelmi négyszöget bemutató darabnál tehát tulajdonképpen minden tökéletesen összeállt: a társulat, a rendező és a történet maga.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában