Bulvár-celeb

2024.01.19. 22:05

Ismét ezzel a Nagy Ő versenyzővel látták együtt Jákob Zolit

Nagyon úgy tűnik, hogy van köztük valami.

MW

Fotó: Jákob Zoli / Bors

Nem mindennapi helyzetben lepte meg a Nagy Ő egyik versenyzőjét, Péntek-Gyulai Virágot Jákob Zoli, a legutóbbi Nagy Ő.

Jákob Zoli a műsorban Bettit választotta, de vele végül mégsem jött össze a boldogság. Ezután Virág újra bepróbálkozott Zolinál, ám a milliárdos még nem állt készen egy kapcsolatra.

Most viszont úgy tűnik, valami mégis megváltozott, ugyanis Virág és Zoli az alábbi felvétel szerint igencsak bizalmas kapcsolatban vannak - írja az Origo.

A videóban az látható, ahogy Virágot, aki éppen a műszempillásnál ül, egyszer csak meglepi Zoli úgy, hogy helyet cserél a kozmetikussal, majd a nő legnagyobb meglepetésére megkérdezi tőle, hogy milyen lett a szempillája.

Ezután egy puszi is elcsattan és Zoli Virág kezét is megfogja - a felvétel pedig azzal zárul, hogy Virág egy gyümölcstálról eteti Zolit.

Bár az üzletember a Borsnak azt mondta, néhány versenyzővel azóta is tartja a kapcsolatot, és Virág is csak barátságot emlegetett, amikor a lap megkérdezte, a bizalmas kapcsolatot le sem tagadhatnák.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában