Rejtélyes

2024.01.11. 12:30

Vajon mire készül? Nagy a titkolózás Singh Viki plasztikai műtéte körül

Gyerekkora óta zavarta őt az, amiért most kés alá fekszik.

MW

Forrás: Instagram

Eljött ez a nap is… nagyjából 15 éve várok rá!

– írta közösségi oldalán Singh Viki, aki nagy elhatározásra jutott: olyan plasztikai műtétnek veti alá magát, ami sokaknak nem tűnik majd fel, de neki felszabadító lesz.

Az énekesnő régóta készül a nagy lépésre.

„Gyakorlatilag gyerekkorom óta zavar ez a bizonyos terület magamon. Egyelőre csak annyit árulhatok el, hogy nem mellplasztika és nem is orrműtét. Olyasmi, amit fed a ruha, és ha nem álltam volna nyilvánosság elé azzal, hogy megcsináltatom, talán senki sem veszi észre. Nekem viszont fontos, hogy amikor itthon vagyok, mondjuk fehérneműben, akkor szépnek lássam ezt magamon”

– árulta el Viki.

„Régóta emésztem már magam emiatt, s most eldöntöttem, nem akarom tovább utálni magamat!” – mondta el az énekesnő a Bors megkeresésére. 

_MOR3396

Fotó: Móricz István / Forrás: Bors

Viki elárulta, ő is átesett már kisebb szépészeti beavatkozásokon: hialuronsavval korrigálták az orrát, és a szem alatti karikákat is feltöltötték.

Ezeknél nagyobb beavatkozást eddig nem mertem bevállalni. De egyébként semmi bajom azzal, ha valaki kés alá fekszik. Ha valaki óriási melleket szeretne, vagy teljesen megváltoztatni az arcát, nem ítélem el: örülök, ha örülnek. Ha valaki ettől boldogabb lesz, miért ne?

– fogalmazott Viki.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában