felhívás

2020.05.22. 14:17

Június 30-ig lehet jelentkezni a 2020-as Design Management Díjra

A díj egymillió forint pénzjutalommal és elismerő oklevéllel jár.

Budapest, 2015. szeptember 24. Érdeklõdõk a Design Hét Budapest 2015 rendezvénysorozat keretében megrendezett Home Sweet Home címû kiállítás, valamint a Magyar Formatervezési Díjhoz és a Design Management Díjhoz kapcsolódó tárlatok megnyitóján az Iparmûvészeti Múzeumban 2015. szeptember 24-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Meghosszabbított határidővel, június 30-ig lehet jelentkezni a Magyar Formatervezési Tanács 2020-as Design Management Díjára.

Az idei díjra is olyan szervezetek nevezését vagy ajánlását várják, amelyek stratégiájuk megalkotásában, operatív működésükben, termékeik, szolgáltatásaik kialakításában a designmenedzsment eszközrendszerét alkalmazva folyamatos innovációra és kiemelkedő minőségre törekednek, szem előtt tartva a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság szempontjait is – közölte a Magyar Formatervezési Tanács pénteken.

A díj egymillió forint pénzjutalommal és elismerő oklevéllel jár. Magánszemély is jelölheti a díjra az elismerésre méltó teljesítményt nyújtó gazdálkodó szervezeteket, intézményeket. A Design Management Díj jelölésének határideje május 31..

Mint írják, a járványügyi helyzet miatt egyszerűsített benyújtással, elektronikus úton, az [email protected] email címre várják a magánszemélyi jelöléseket és a szervezetek nevezését.

A 2009-ben alapított Design Management Díjat a Magyar Formatervezési Tanács azzal a céllal hívta életre, hogy elismerje azokat a szervezeteket, melyek példaértékű eredményeket és sikeres működési modelleket mutatnak fel a designmenedzsment hatékony projekt és szervezeti integrációja révén, hazai és nemzetközi szinten is felhívták magukra a figyelmet – olvasható a közleményben.

Borítókép: illusztráció / Érdeklődők a Design Hét Budapest 2015 rendezvénysorozat keretében megrendezett Home Sweet Home című kiállítás, valamint a Magyar Formatervezési Díjhoz és a Design Management Díjhoz kapcsolódó tárlatok megnyitóján az Iparművészeti Múzeumban 2015. szeptember 24-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában