tragédia

2021.10.18. 10:39

Megszólalt Kandech Evelyne édesapja az énekesnő halála kapcsán

Hétvégén érkezett a döbbenetes hír, hihetetlenül fiatalon, hosszas betegség után elhunyt a pécsi származású énekesnő.

bama.hu

A Megasztár első szériájának versenyzője hosszan tartó, súlyos betegség következtében meghalt. Súlyos állapotáról csak a legközelebbi barátai tudtak, azt még a saját, Sierra Leonában élő édesapja előtt is titkolta – írja a Bors.hu ma hajnali cikkében.

A hírportál szerint: „ Csak a közeli barátai tudták, hogy súlyos beteg. Az elmúlt két hétben jobban lett és a kedélyállapota is kezdett helyreállni. A környezetétől úgy tudjuk, reménykedett a gyógyulásban, ám aztán hirtelen elárasztotta szervezetét egy rettegett kór. Szombaton feladta a küzdelmet.”

A Bors elérte az énekesnő egykor rendőrfőnökként dolgozó édesapját, aki munkatársuktól értesült lánya haláláról. Ahmeddel rokonokon keresztül sikerült felvenniük a kapcsolatot:

„– Néhány hete beszéltünk utoljára – írta az apa angolul, majd beszédhívásban folytattuk a kommunikációt. Ahmed Bharim Kandeh hirtelen magyar nyelvre váltott.

– Mi volt a baja? Mi volt a baja? Ez szörnyű – kérdezgette enyhe akcentussal, majd kitört belőle a zokogás.”

Anyukája egyedül nevelte

Evelyne egész életében arra vágyott, hogy idilli kapcsolata legyen az édesapjával, ám ez nem valósulhatott meg. Egykeként nőtt fel, holott Afrikában több féltestvére is volt. 2015-ben az édesanyját is elveszítette, amit élete végéig sem sikerült feldolgoznia. Igyekezett végig a súlyos beteg asszony mellett állni, pedig már akkoriban is sejteni lehetett, hogy az ő egészsége sem tökéletes. Hét évvel ezelőtt egy rejtélyes kór támadta meg – olvasható a portálon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!