Celebfigyelő

2022.02.06. 18:00

Elhoztuk, mivel töltötték megyénk kedvencei az elmúlt hetet

A baranyai exatlonos ismét megmutatta nőies idomait, felkészült a Valentin-napra.

Czine Vanessza

Tóth Vera, népszerű énekesnő egy pohár borral a kezében jelentette be, hogy bizony a jegyek vészesen fogynak az utolsó palkonyai borvacsorára. Aki pedig nem tudná, Vera egyenesen szerelmese eme kis baranyai vidéknek. 

Pauli Zoli, ismert séf Verához hasonlóan Palkonyával kapcsolatos témával jelentkezett be a közösségi oldalán. A kép azonban egy igazán étvágygerjesztő és nyálcsorgató ételt kíván bemutatni a rajongóknak. Bejegyzésében arról is árulkodik, hogy jövő vasárnap sem hagyja cserben az éhes gyomrú vendégeket. 

Hosszú Katinka pécsi születésű úszónő ismét egy ismerős terepről jelentkezett be a közösségi oldalán. Mi más lehetne ez a hely, mint az úszómedence? Az olimpikon a videón ezúttal a pillangó helyett a sellő úszást gyakorolja. 

 

Szabó Franciska az Exatlon harmadik évadának sztárja, a Pécsi Tudományegyetem egykori hallgatója ismét egy igen bevállalós képpel kedveskedett, - leginkább férfi - követőinek. Úgy néz ki, ő is készül már a Valentín-napra?

 

Jakabos Zsuzsanna pécsi születésű úszónő most megmutatta göndör fürtjeit egy selfie erejéig. Nem mellesleg az sem titok, hogy a hideg elől ő is inkább egy melegebb éghajlatra menekült. Egyenesen Thaiföldig utazott a kikapcsolódás reményében. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!