Celebfigyelő

2022.02.27. 18:49

Szabó Franciska ismét megvillantotta nem mindennapi izmait - ezt posztolták a baranyai celebek

Kedvenc celebjeink ezen a héten sem hagytak minket látnivaló nélkül. Ismét elhoztuk, hogy miket posztoltak a baranyai hírességek.

bama.hu

Szabó Franciska Európa-bajnok cselgáncsozó, az Exatlon Hungary 3. évadának játékosa egy Pécs melletti kis faluban nőtt fel, manapság pedig Las Vegas-ban éli mindennapjait. Franci mostanában igen aktív a közösségi média felületein, aminek rajongói biztosan örülnek. Az elmúlt egy hétben megosztotta velünk boksz edzéseit, videót a pankrátor mérkőzéséről. Nem mellesleg ruháit ismét szögre akasztotta és gyönyörű izmait villantotta meg a nagyközönségnek.

Vujity Tvrtko pécsi születésű író, újságíró, riporter a napokban egy poszt keretein belül hívta fel a figyelmet arra, milyen szörnyűségek zajlanak tőlünk, pár órányi autóútra. Úgy vélem, sokan egyet értenek azzal a mondatával, "sohatöbbetháborút".

Tóth Vera énekesnő és párja, a palkonyai gasztrotanácsadó, Pauli Zoltán nem tagadják szeretetüket a kis baranyai község iránt. Vera, Franciskához hasonlóan nem tétlenkedett az oldalán, szinte mindennap megosztott egy új fényképet a rajongóival. Köztudott, hogy az énekesnő hatalmas súlyfeleslegtől szabadult meg, ennek ellenére ő is tudja, hogy ami jó, az jó és bizony muszáj megenni.

 

Sáfrány Emese a komlói származású fotómodell, legtornász, légtorna oktató és egyben újonc anyuka, aki könnyedén letagadhatná, hogy nem is olyan rég szülte meg kisfiát, hiszen az alakja szinte semmit sem változott. Ezt természetesen újra megmutatta nekünk és hát be kell vallani, tényleg bomba.

Jakabos Zsuzsanna pécsi születésű úszónő egy kis videóval kedveskedett követőinek, amelyben tükrözi munkáját és mindennapjait. A videó lejátszása után szinte azonnal vágyunk mi is a nyárra. Szerintem sokunkat iriggyé tett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!