Celebfigyelő

2022.03.06. 18:49

Jakabos Zsuzsannát térdre kényszerítette Thaiföld - ezt posztolták baranyai kedvenceink

Kedvenc celebjeink ezen a héten sem hagytak minket látnivaló nélkül. Ismét elhoztuk, hogy miket posztoltak a baranyai hírességek.

bama.hu

Szabó Franciska Európa-bajnok cselgáncsozó, az Exatlon Hungary 3. évadának játékosa egy Pécs melletti kis faluban nőtt fel, manapság pedig Las Vegas-ban éli mindennapjait. Franci mostanában igen aktív a közösségi média felületein, aminek rajongói biztosan örülnek. Pár napja egy igen érdekes mutatványt örökített meg. Vajon mennyire kellett erőlködnie ahhoz, hogy felemelje a ,,súlyt"?

Vujity Tvrtko pécsi születésű író, újságíró, riporter már nem az első posztjában fejezi ki nem tetszését az ukrán helyzettel kapcsolatban. A héten ismét egy régi, ám mégis érzékeny fotóval szeretett volna üzenni. #sohatöbbéháborút.

Tóth Vera énekesnő és párja, a palkonyai gasztrotanácsadó, Pauli Zoltán nem tagadják szeretetüket a kis baranyai község iránt, sőt rengetegszer étvágy gerjesztő posztokkal csigázzák fel a rajongókat. Zoli most sem volt rest, és egy igazán különleges videóval hozta meg mindenki étvágyát azonnal. Szerinted mit készített?

 

Sáfrány Emese a komlói származású fotómodell, legtornász, légtorna oktató és egyben újonc anyuka, most minden teendőjét hátrahagyva az Ukrajnából érkező menekülteken segített. A szállásadókat és a fuvarosokat összehangolva nagyon sok embernek sikerült tetőt rakni a feje fölé. Emese a sok segítséget egy videó formájában is megköszönte.

Jakabos Zsuzsanna pécsi születésű úszónő még mindig távol van szeretett kis országunktól. Neki a vasárnap egyet jelent csak, egész napos tengerpartozást. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!