Celebfigyelő

2022.04.03. 18:49

Sáfrány Emese megmutatta hatalmas pocakját

Kedvenc celebjeink ezen a héten sem hagytak minket látnivaló nélkül. Ismét elhoztuk, hogy miket posztoltak a baranyai hírességek.

bama.hu

Ács Cintia siklósi születésű énekeshölgy, aki már többször is megmérettette magát az X-Faktor nevezetű tehetségkutatóban és igen szép eredményeket is sikerült elérnie. Az utóbbi hónapokban azonban visszavonult, magára koncentrált. Most viszont egy igen jó célú megkeresésre mondott igent, mutatjuk! 
A koncert időpontja: május 12, este 18 óra.

 

Pauli Zoli palkonyai lakos, séf mi mással is csigázhatná fel jobban a kedélyeket így, vasárnap délután, mint egy jó pizza sütős videóval. Akik látták ezt a videót, biztos vagyok benne, hogy kivétel nélkül mindenkinek összefolyt a nyál a szájában. 

Szabó Franciska Európa-bajnok cselgáncsozó, az Exatlon Hungary 3. évadának játékosa egy Pécs melletti kis faluban nőtt fel. A gyönyörű fittnesz lady most egy videóval jelentkezett, amin nem egyedül szerepel. Rájuk aztán minden ízében illik a #strongwomen kifejezés. 

Sáfrány Emese a komlói származású fotómodell, legtornász, légtorna oktató és egyben újonc anyuka lenyűgöző képet osztott meg közösségi oldalán. Talán, nem is lehet mást hozzáfűzni, minthogy csodálatos!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!