Celebfigyelő

2024.01.19. 21:59

Mellét fájlalta a szigetvári születésű ex-playmate, műteni kellett Ripli Zsuzsit (videó)

Ripli Zsuzsi most beszélt csak arról, hogy tavaly decemberben kórházba került, meg kellett műteni egy kiszakadt mellimplantátum miatt - szemlézi az orogi.hu.

Fotó: Czerkl Gábor

A legutóbb a Farm VIP-ben látott egykori playmate, Ripli Zsuzsi már huszonévesen megműttette a melleit, ennek okairól a Tények Pluszban mesélt részletesen:

A TV2 riportjában azt is elárulta, hogy tavaly decemberben az egyik implantátuma kiszakadt, ami miatt azonnal műteni kellett: "Az elején nem fájt. Viszont ahogy teltek a hetek, és ahogy nem tudom, hogy mi, hogy mozgott ott bent – én ezt nyilván nem láttam –, azért nagyon kellemetlen lett.

Nagyon érzékeny lett, és bizony elkezdett egy bizonyos helyzetekben fájni.

Akadályozott már ugye a sportolásban, az alvásban, tehát nagyon sok mindenben már nagyon kellemetlen volt" – magyarázta.

2004-ben volt az év playmate-je itthon, később a CKM-nek kétszer is levetkőzött a modell, aki később arról beszélt, hogy megbánta a teljesen meztelen képeit. Pikáns képek az origo.hu-n!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!