Celebfigyelő

2024.03.05. 22:45

Ripli Zsuzsi: A külsőm irigységet generálhat, de háromszor annyit kell dolgoznom valamiért, mint másnak

Őszintén vallott az őt ért sérelmekről - írja az index.

Fotó: Czerkl Gábor

Ripli Zsuzsi a hot! magazinnak adott interjút, melyben több magánéletét érintő témáról is beszélt, többek között azokról az előítéletekről, melyek a külseje miatt érték. A Farm VIP legutóbbi évadában is feltűnt színésznő ugyanis a lap írása szerint megkapta már, hogy semmiért nem kell megdolgoznia; minden magától az ölébe pottyan a testi adottságai miatt. 

Ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más. A külsőm irigységet generálhat, de az igazság az, hogy nekem legtöbbször háromszor annyit kell dolgoznom valamiért, mint másnak. A szépség inkább hátrány, mint előny.

idézi a Bors a színésznőt, aki a mozgás mellett a táplálkozásra is odafigyel.

Mint kiderült, a táplálkozás tekintetében szinte minden diétát kipróbált, de mostanra leginkább a tudatosságban hisz. De volt már vegetáriánus, vegán és nyersevő is.

Ma már min­den­evő vagyok. Fogyasztok húst is, de mértékkel. Leggyakrabban magas fehérjetartalmú növényeket veszek magamhoz, az állati fehérjét pedig zöldségekkel vagy salátával párosítom.

Hozzátette, szabadidejében imád sütni-főzni, és mivel édesanyja cukrász volt, ezért úgy gondolja, tőle jön a szenvedélye.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!