Celebfigyelő

2024.04.04. 19:41

Visszaélnek Demjén Ferenc nevével, ezt kéri a rajongóktól a legendás énekes

2022-ben a megyei közgyűlés a Baranya Díszpolgára címet adományozta Demjén Ferenc Kossuth-díjas énekes, zeneszerző, dalszövegírónak. Most megdöbbentő hírről számolt be - szúrta ki a Bors.

Demjén Ferenc nevét senkinek sem kell bemutatni, hiszen generációk nőttek fel a dalain, a most 77 éves énekes pedig még napjainkban is igen aktív.

Így fordulhatott elő az is, hogy egyesek úgy gondolták, érdemes lehet visszaélni a nevével, amire most hivatalosan is reagáltak, hogy eléjét vegyék a még súlyosabb eseteknek.

Kedves Barátaink! Az utóbbi időben elszaporodtak a Facebook-on, Demjén Ferenc nevével és fényképeivel visszaélő úgynevezett kamu oldalak, hamis oldalak, vagy profilok. Demjén Ferenc hivatalos Facebook oldalán a neve mellett látható kék pipa jelzi, hogy az oldal ellenőrzött, vagyis a művész hivatalos felülete. Minden olyan felület, ahol ez nem látható csaló, átverő oldal.  

- kezdi Demjén Ferenc Menedzsment a hivatalos Facebook-oldalukon, majd így folytatja: 

Demjén Ferenc nem jelöl be senkit ismerősnek, nem kezdeményez Messengeren beszélgetést. Nem kér pénzt, találkozót! Kérünk minden kedves követőt, hogy ne dőljön be a csalóknak. Demjén Ferenc Menedzsment 

Ha te is találkoztál hasonló visszaéléssel, akkor semmiképp se dőlj be neki! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!