forma

2018.10.04. 15:10

A dizájn fellegváraként tündököl újra Pécs

A DesignPécs – amely idén is a Design Hét Budapest rendezvény részeként valósul meg – célja, hogy bemutassa a régió kiemelkedő kreatívipari vállalkozásait, képviselőit, valamint művészeti és tervezői műhelyeket, ezzel felvonultatva a helyi tervezői lehetőségeket.

W. K.

Az október 3-7. között zajló rendezvény ugyanakkor a széleskörű városi összefogás révén már szeptember 14-től kínál programokat a dizájn területén, egészen október 28-ig.

A DesignPécs Hét ideje alatt technnológiai, építészeti, képzőművészeti kiállítások, divatbemutatók, nyitott laboratóriumok, szemináriumok, tréningek, workshopok, vásárok, fórumok, kerekasztal-beszélgetések és koncertek várják az érdeklődőket. A kamara szervezésében megvalósuló vállalkozásfejlesztési programjai mellett számos helyi vállalkozás bemutatkozására is sor kerül.

A Nana Bistroban október 3–7. között látható DesignPécs- kiállítás a régióban működő vállalkozások dizájntermékeit, koncepcióit mutatja be.

Címkék#designpécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában